arrow

Παραγωγή:

Η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει με τον σχολαστικό σχεδιασμό του τελικού προϊόντος. Στη συνέχεια προσαρμόζονται τα σχέδια στις δεσμεύσεις που επιβάλλει η παραγωγική διαδικασία και ξεκινάει η ακριβής αποτύπωση των επιμέρους δομικών στοιχείων που συνθέτουν τα τραπέζια, τις κρεβατοκάμαρες, τα παιδικά υπνοδωμάτια και ότι άλλο χρειαστεί ο πελάτης. Με την ολοκλήρωση των γραμμικών σχεδίων γίνονται οι πρώτες κατευθύνσεις για την παραγωγή του πρωτότυπου.

Η ξυλεία ως πρώτη ύλη για την παραγωγή επίπλων αποτελεί την πιο καίρια επιλογή για την κατασκευή του κάθε τύπου επίπλου. Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η συνεχέις αναζήτηση για καλύτερες ποιότητες κατασκευής μας έχουν οδηγήσει στην Βουλαγαρία, στην Σερβία, στη Σλοβενία όπου επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα ξυλείας. Οξιά, δρύς, καρυδιάς, δεσποτάκι και αλλα.

Προκειμένου να κατασκευάσουμε τα έπιπλα μας, μετά την σχολαστική επιλογή της ξυλείας ακολουθεί η κατάλληλη αποθήκευση σε σωστους χώρους που να μην βρέχονται ή λιάζονται ώστε να δημιουργηθούν απώλειες ποιότητας της ξυλείας. Εκεί τελειώνει η διαδικασία των πρώτων υλών.


Κατεργασία δομικών στοιχείων.

Το κυρίως παραγωγικό κομμάτι του εργοστασίου μας αποτελείτε απο μια σειρά εξειδικευμένων μηχανημάτων όπως: κέντρο εργασίας, ραμποτέζες, τεμαχιστικές συγκολλητικές, τριβεία, πρέσα μεμβράνης για καμπυλωτές και ανώμαλες επιφάνειες, πρέσες για ίσιες επιφάνειες και καπλαμάδες και πολλά άλλα εργαλεία που συμπληρώνουν μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα για τις απαιτήσεις της καλής ποιότητας των επίπλων που παράγουμε και της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει.

Παράγουμε έπιπλα κουζίνας, εντιχοιζόμενες ντουλάπες, πόρτες & καπλαμά σε πάρα πολλά σχέδια και φόϊλ όπως προαναφέραμε.
Λόγω της πολυετής πείρας μας αναλαμβάνουμε οτιδήποτε ειδική κατασκευή εσείς θέλετε σε ξύλο και σε καπλαμά.


Μοντάζ και τέστ αντοχής.

Το τέλος της κατεργασίας των επιμέρους δομικών στοιχείων ακολουθεί μια σχολάστική ποιοτική διαλογή. Έπειτα τα κομμάτια συλλέγονται ομαδοποιούνται και μοντάρονται έτσι ώστε να συνθέσουν ένα ολοκληρωμένο και ομοιογενές προϊόν. Η συνδεσμολογία που εφαρμόζεται και η κόλα που χρησιμοποιείτε κατα το μοντάζ ελέγχεται απο ειδικά μηχανήματα ώστε να επιβεβαιωνόμαστε για την αντοχή κάθε παρτίδας που μοντάρεται απο μια σειρά μονταριστικών μηχανημάτων.


Βαφές και λούστρο.

Ένα από τα σημαντικότερα στάδια της παραγωγής ενός επίπλου είναι η βαφή και το λουστράρισμα. Στην εταιρεία μας έχουμε επενδύσει πολύ μεγάλα κεφάλαια στον τομέα αυτό. Δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό χώρο 3000m2 τον οποίο εξοπλίσαμε με τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μηχανές που σε συνδυασμό με τους έμπειρους τεχνίτες μας επιτυγχάνουν ένα πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα


Στέγνωμα και μεταφορά

Αμέσως μετά το λουστράρισμα των επίπλων μεταφέρονται στον χώρο αποθήκευσης. Η διαδρομή που διανύει κάθε προϊόν είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να επιτυγχάνεται η άριστη τελειοποίηση και το στέγνωμα του λούστρου. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε χώρο και εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο στο έπακρο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να ικανοποιούμε επείγουσες παραγγελίες.
Όταν τέλος το έπιπλο φθάσει στο χώρο της αποθήκης είναι έτοιμο για να φορτωθεί ή να αποθηκευτεί για λίγες ώρες ή μέρες προκειμένου να ικανοποιηθεί και η πιο επείγουσα ζήτηση.


Πακετάρισμα και φόρτωση

Τέλος τα προϊόντα μας συσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και τοποθετούνται έτσι ώστε κατά τη μετακίνηση να προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


wood manufactoring
manfactoring
latos
painting
painting
transport